opinie klientów

zabieg comodex...
Zabieg comodex był bardzo przyjemny i faktycznie widzę zmniejszone zaskórniki. Pani Monika była bardzo miła, dobrze wytłumaczyła mi o co chodzi w tym zabiegu i przekazała jeszcze kilka cennych wskazówek odnośnie ogólnej pielęgnacji. Duży plus za bardzo przyjemny sposób zakładania kremu. Bardzo polecam gabinet i kosmetyczke.
— Agnieszka (Opinia poprzez Moment)
23 mar 2022
jestem mega...
Jestem mega zadowolona. Zabieg z masażem profesjonalnie wykonany. Manicure hybrydowy pięknie zrobiony na +5. Polecam wszystkim 🙂
— Urszula (Opinia poprzez Moment)
18 mar 2022
jak zawsze...
Jak zawsze jestem zadowolona! Pełen profesjonalizm. Zarówno Pani Alicja, jak i Pani Klaudia są bardzo sympatyczne i pogodne. Posiadają dużą wiedzę, zawsze chętnie pomogą i doradzą. Pani Alicja wykonuje swoją pracę z dużą dokładnością, wszystko musi być zrobione idelanie. 100% zaangżowania.Polecam każdemu. Dziękuję i wróce znów.
— Małgorzatka (Opinia poprzez Booksy)
22 wrz 2021
metoda...
Metoda spłukiwania henny zamiast wycierania wacikiem jest fantastyczna. Oczy nie były podrażnione, ani nie szczypały.
— Agnieszka (Opinia poprzez Booksy)
2 wrz 2021
jak zawsze...
Jak zawsze usługa wykonana profesjonalnie w miłej atmosferze. Pani Monika poradziła sobie rewelacyjnie.
— Daria (Opinia poprzez Booksy)
24 mar 2022
piękny, przyjazny...
Piękny, przyjazny, profesjonalnie prowadzony gabinet. Widać, że jest to miejsce tworzone z pasją. Bardzo doceniam ogromną dbałość o sterylność. Usługa wykonana na najwyższym poziomie, wyszlam bardzo zadowolona, dodatkowo z ogromem informacji przekazanym podczas wizyty. Godne polecenia miejsce.
— Magda (Opinia poprzez Moment)
21 sie 2021
jestem bardzo...
Jestem bardzo zadowolona z wizyty. Salon z bardzo miłym personelem i bardzo profesjonalnym podejściem.Długo utrzymujący się efekt i atmosfera w salonie zachęciły mnie do kolejnych zabiegów. Serdecznie polecam! 🙂
— Elżbieta (Opinia poprzez Moment)
08 lip 2021
zabieg pedicure...
Zabieg pedicure wykonany bardzo dokładnie i z najwyższą starannością. Miła atmosfera, troska o klienta, stopy dopieszczone na maksa. Na pewno będę częściej korzystać z usług salonu Arnika.
— Dorota (Opinia poprzez Moment)
13 lut 2021
Don`t copy text!